Siirry pääsisältöön

Ikivanhoja juttuja

Tämä on taas se "Arkistojen aarteita"-osio. 
Aloin eilen siivoamaan, mutta kuinka ollakkaan, lehtien selailuksihan se taas meni...niin paljon ihania neulemalleja ja niin vähän aikaa....
Löysin Modan numero 4 vuodelta 2009 ja sieltähän löytyi monta virkkaamaani/ neulomaani juttua.
Kaikki työt on suunnitellut Niina Kaakkurivaara. 
Kateliinojen lanka on Teetee Maxi, ihanan pehmeä peitto (haluu kanssa tuollaisen!) on virkattu Teetee alpakasta, matto on virkattu Tekstiiliteollisuuden moppilangasta ja sukat on neulottu Austermann Stepistä.
Sukat on neulottu varpaista varteen, lehdestä löytyi tosi hyvä kuvallinen ohje magic loop-neulontaan ja kokotaulukko kärjestä aloitettaville sukille.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sweets and Hearts kirjoneulesukat

Paleleeko jalkoja? Näissä sukissa ei varmasti palele! Teeteen Sallasta neulomani Sweets and Hearts ylipolven kirjoneulesukat on suunnitellut Niina Kaakkurivaara. Ohjeen sukkiin löydät Teetee lankoja myyvistä liikeistä ja jossain vaiheessa myös Teeteen nettisivuilta.

Paloista virkattu Mimosa-matto

Tänään ilmestyneessä Novitan lehdessä on ohje virkkaamaani mattoon. Matto on virkattu paloista Novita Strömsöstä. Maton on suunnitellut Sisko Sälpäkivi.

Palmikkolapaset

Uusimassa Kotivinkissä (20/2017) on näiden neulomieni palmikkolapasten ohje. Lapaset on suunnitellut Saara Toikka, lanka on Novita Alpaca Wool.