Siirry pääsisältöön

Ikivanhoja juttuja

Pääsemme jälleen osioon arkistojen aarteita. 
(Olen siis etsinyt jotain mallia ja selannut ikivanhoja lehtiä läpi)
Tämä arkistojen aarre on vuodelta 2008. (SK 5/2008) 
Tekstiiliteollisuus teetti Vicky Rostille neuleen kiitokseksi lehtijutusta. 
Neuleessa oli lankoina ainakin Sandnesin Mandarin petit, Funny ja Kitten mohair, saattaa olla että oli vielä jotain muutakin lankaa mutta kuka noin vanhoja juttuja voi muistaa.
Vicky oli ollut mukana suunnittelemassa neuleen värimaailmaa ja raidoitusta, ohjeen neuleeseen teki Niina Kaakkurivaara ja minä toteutin neuleen.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sweets and Hearts kirjoneulesukat

Paleleeko jalkoja? Näissä sukissa ei varmasti palele! Teeteen Sallasta neulomani Sweets and Hearts ylipolven kirjoneulesukat on suunnitellut Niina Kaakkurivaara. Ohjeen sukkiin löydät Teetee lankoja myyvistä liikeistä ja jossain vaiheessa myös Teeteen nettisivuilta.

Muutama palmikko

Minna Novitalta pyysi neulomaan itselleen palmikkoneuleen Tampereen kädentaitomessuille. Minähän tietysti neuloin. Malli on aikaavievä, mutta juuri sellainen johon jää koukkuun: Teen tuon kohdan vielä ja sitten lähden nukkumaan.... Neuleessa käytetty lanka on Novita Nordic Wool, langanmenekki XL-kokoiseen neuleeseen kilon verran. Neuleen on suunnitellut Lea Petäjä. Ohje löytyy Novita 3/2018-lehdestä.

Palmikkolapaset

Uusimassa Kotivinkissä (20/2017) on näiden neulomieni palmikkolapasten ohje. Lapaset on suunnitellut Saara Toikka, lanka on Novita Alpaca Wool.