Siirry pääsisältöön

Lämmikettä

Tulihan se talvi viimein! (Tosin en minä sitä niin kauheasti odottanut, mutta onhan nyt paljon valoisampaa kun on lunta)
Siitähän seurasi taas kuitenkin se, että on kylmä eikä minulla taaskaan ole mitään lämpimiä pipoja ja huiveja....mikä ihana tekosyy neuloa välillä jotain myös ihan itselle!
Valepalmikkopipo ihanan pehmeästä Teeteen Primaverasta ja Haruni-huivi käsinvärjätystä sukkalangasta. 
Ehkä nyt tarkenee vähän aikaa, tosin mietin justiinsa että pitäisikö kuitenkin neuloa sellainen karvalakkimallinen juttu jos tulee oikein kylmä.....Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sweets and Hearts kirjoneulesukat

Paleleeko jalkoja? Näissä sukissa ei varmasti palele! Teeteen Sallasta neulomani Sweets and Hearts ylipolven kirjoneulesukat on suunnitellut Niina Kaakkurivaara. Ohjeen sukkiin löydät Teetee lankoja myyvistä liikeistä ja jossain vaiheessa myös Teeteen nettisivuilta.

Palmikkolapaset

Uusimassa Kotivinkissä (20/2017) on näiden neulomieni palmikkolapasten ohje. Lapaset on suunnitellut Saara Toikka, lanka on Novita Alpaca Wool.

Muutama palmikko

Minna Novitalta pyysi neulomaan itselleen palmikkoneuleen Tampereen kädentaitomessuille. Minähän tietysti neuloin. Malli on aikaavievä, mutta juuri sellainen johon jää koukkuun: Teen tuon kohdan vielä ja sitten lähden nukkumaan.... Neuleessa käytetty lanka on Novita Nordic Wool, langanmenekki XL-kokoiseen neuleeseen kilon verran. Neuleen on suunnitellut Lea Petäjä. Ohje löytyy Novita 3/2018-lehdestä.