Siirry pääsisältöön

Lämmikettä

Tulihan se talvi viimein! (Tosin en minä sitä niin kauheasti odottanut, mutta onhan nyt paljon valoisampaa kun on lunta)
Siitähän seurasi taas kuitenkin se, että on kylmä eikä minulla taaskaan ole mitään lämpimiä pipoja ja huiveja....mikä ihana tekosyy neuloa välillä jotain myös ihan itselle!
Valepalmikkopipo ihanan pehmeästä Teeteen Primaverasta ja Haruni-huivi käsinvärjätystä sukkalangasta. 
Ehkä nyt tarkenee vähän aikaa, tosin mietin justiinsa että pitäisikö kuitenkin neuloa sellainen karvalakkimallinen juttu jos tulee oikein kylmä.....Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäätanssi-neulelegginsit

Neuloin Novitan talvi-lehteen villahousut. Kauniit villahousut joissa on pitsineuletta ja palmikoita, lankana ohut merinovilla, Novita Merino 4PLY. Jäätanssi-neulelegginsit on suunnitellut Lea Petäjä.

Varrettomat nilkkurit

Tekstiiliteollisuus on julkaissut uusia, ilmaisia sukkaohjeita. Sivuilta löydät ohjeen mm. näihin neulomiini varrettomiin nilkkureihin.  Sukat on suunnitellut Niina Kaakkurivaara, lanka on alpakkasukkalanka Teetee Tundra. https:// www.tekstiiliteollisuus.fi/ ohjeluettelo.php

Kaarrokeneule

Tämä toteuttamani kaarrokeneule on neulottu ylhäältä alaspäin. Neuleen on suunnitellut Minna Metsänen. Lanka on Novita Nalle, Novitan Muumitaloa on vähän mukana kirjoneuleraidoissa. Ohje löytyy uusimmasta Suuri Käsityö-lehdestä eli numerosta 10/2020.