Siirry pääsisältöön

Puuvillasukat

Kaksi kerää lankaa, puikot ja "muutama" tunti soffalla, tulos kahdet sukat, polvisukat ja tavalliset sukat.
Lankana Schoeller& Stahl Fortissima Mexico cotton stretch "puuvillasukkalanka". 
Minä niin tykkään neuloa tästä langasta, langassa on 39% puuvillaa joten sukat ovat ihan puuvillaisen tuntuiset eli eivät kutita, villaa on 41% eli sukat ovat lämpöiset. Tästä langasta neulotut sukat pysyvät "napakoina" eivätkä "löpsähdä" koska lanka sisältää stretchiä 7%.
Ja mikä parasta: Sukat mahtuvat kenkiin koska lanka on niin ohutta. (Mutta on myös paljon kestävämpää kuin monet paksut langat, nimimerkillä testattu on pitkäaikaisessa käytössä ja ihan normi konepesussa)
Jos innostut kokeilemaan lankaa niin sitähän löytyy täältä: http://www.neuleunelmia.fi/langat-valmistaja-schoellerstahl-c-16_81.htmlKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sweets and Hearts kirjoneulesukat

Paleleeko jalkoja? Näissä sukissa ei varmasti palele! Teeteen Sallasta neulomani Sweets and Hearts ylipolven kirjoneulesukat on suunnitellut Niina Kaakkurivaara. Ohjeen sukkiin löydät Teetee lankoja myyvistä liikeistä ja jossain vaiheessa myös Teeteen nettisivuilta.

Paloista virkattu Mimosa-matto

Tänään ilmestyneessä Novitan lehdessä on ohje virkkaamaani mattoon. Matto on virkattu paloista Novita Strömsöstä. Maton on suunnitellut Sisko Sälpäkivi.

Palmikkolapaset

Uusimassa Kotivinkissä (20/2017) on näiden neulomieni palmikkolapasten ohje. Lapaset on suunnitellut Saara Toikka, lanka on Novita Alpaca Wool.