Siirry pääsisältöön

Ikivanhoja juttuja

Tämä on taas se "Arkistojen aarteita"-osio. 
Aloin eilen siivoamaan, mutta kuinka ollakkaan, lehtien selailuksihan se taas meni...niin paljon ihania neulemalleja ja niin vähän aikaa....
Löysin Modan numero 4 vuodelta 2009 ja sieltähän löytyi monta virkkaamaani/ neulomaani juttua.
Kaikki työt on suunnitellut Niina Kaakkurivaara. 
Kateliinojen lanka on Teetee Maxi, ihanan pehmeä peitto (haluu kanssa tuollaisen!) on virkattu Teetee alpakasta, matto on virkattu Tekstiiliteollisuuden moppilangasta ja sukat on neulottu Austermann Stepistä.
Sukat on neulottu varpaista varteen, lehdestä löytyi tosi hyvä kuvallinen ohje magic loop-neulontaan ja kokotaulukko kärjestä aloitettaville sukille.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäätanssi-neulelegginsit

Neuloin Novitan talvi-lehteen villahousut. Kauniit villahousut joissa on pitsineuletta ja palmikoita, lankana ohut merinovilla, Novita Merino 4PLY. Jäätanssi-neulelegginsit on suunnitellut Lea Petäjä.

Varrettomat nilkkurit

Tekstiiliteollisuus on julkaissut uusia, ilmaisia sukkaohjeita. Sivuilta löydät ohjeen mm. näihin neulomiini varrettomiin nilkkureihin.  Sukat on suunnitellut Niina Kaakkurivaara, lanka on alpakkasukkalanka Teetee Tundra. https:// www.tekstiiliteollisuus.fi/ ohjeluettelo.php

Kaarrokeneule

Tämä toteuttamani kaarrokeneule on neulottu ylhäältä alaspäin. Neuleen on suunnitellut Minna Metsänen. Lanka on Novita Nalle, Novitan Muumitaloa on vähän mukana kirjoneuleraidoissa. Ohje löytyy uusimmasta Suuri Käsityö-lehdestä eli numerosta 10/2020.