Siirry pääsisältöön

Värjäri pääsi vihdoinkin padan ääreen

Kaupassa olisi uusia houkutuksia....
Käsinvärjättyjä kimallesukkalankoja ja uutuutena käsinvärjättyjä merino-puuvilla-silkkisekoite sukkalankoja. 
Langat sopivat tietysti muihinkin neuleisiin kuin sukkiin.
Käykäähän kurkkaamassa, uutuudet löytyvät täältä:https://www.neuleunelmia.fi/sivu/uutuudet, muut käsinvärjätyt langat täältä: https://www.neuleunelmia.fi/tuoteryhma/kasinvarjatyt-neuleunelmia-langat


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutama palmikko

Minna Novitalta pyysi neulomaan itselleen palmikkoneuleen Tampereen kädentaitomessuille. Minähän tietysti neuloin. Malli on aikaavievä, mutta juuri sellainen johon jää koukkuun: Teen tuon kohdan vielä ja sitten lähden nukkumaan.... Neuleessa käytetty lanka on Novita Nordic Wool, langanmenekki XL-kokoiseen neuleeseen kilon verran. Neuleen on suunnitellut Lea Petäjä. Ohje löytyy Novita 3/2018-lehdestä.

Sweets and Hearts kirjoneulesukat

Paleleeko jalkoja? Näissä sukissa ei varmasti palele! Teeteen Sallasta neulomani Sweets and Hearts ylipolven kirjoneulesukat on suunnitellut Niina Kaakkurivaara. Ohjeen sukkiin löydät Teetee lankoja myyvistä liikeistä ja jossain vaiheessa myös Teeteen nettisivuilta.

Superpitkä kaulaliina

Tammikuun Suuri Käsityö-lehdessä on ohje tähän Novitalle neulomaani superpitkään kaulaliinaan. Kaulaiina on patenttineuletaa ja sen neulominen on aloitettu kulmasta. Lanka on Novita Nordic wool.